77 34 18 18


Hvorfor skal du have en ny computer?


Som kunde hos Duka har vi lovet, at vi hjælper dig til at få den bedste computeroplevelse – så du slipper for bekymringer. Derfor arbejder vi hver dag for at sikre, at din computer virker, at du kan færdes sikkert på nettet, og at din computer løbende laver opdateringer og backups.


Desværre sker der sommetider ting, som vi ikke har indflydelse på. Uanset om din computer virker eller ej, så kan du risikere at være en af de mange, der får problemer, når Microsoft ruller deres nyeste version af Windows ud.


Det sker om mindre end 5 måneder, hvor Microsoft sender Windows 8 på pension. At opdatere til en nyere udgave af Windows stiller meget specifikke krav til den processor din computer har, og kræver ekstra meget plads på din computer. Det betyder, at ikke alle computere er store nok til at installere den nye opdatering.

Heldigvis kan vi hjælpe dig, hvis du er dukaPC-kunde. Vi kan finde ud af, om din computer er stor nok til at køre Windows 11. Viser det sig, at det kan den ikke, så har vi selvfølgelig en løsning med en ny computer klar til dig.


Og vi sørger naturligvis for, at den nye computer fungerer på samme måde som den gamle.

Du skal blot ringe til os på 77 34 18 19


Der er også mange fordele ved at opdatere til en ny computer:
- Din computer bliver hurtigere
- Din computer bliver bedre beskyttet mod hackerangreb
- Din computer vil løbende tage sikkerhedskopier
- Du kommer hurtigere på internettet
- Din computer vil fylde mindre, men have samme størrelse
skærm og tastatur


Skal du have ny computer?


Har du brug for en ny dukaPC-computer, så den kan håndtere den nye opdatering fra Microsoft?
Så vil vi foreslå, at du kigger nærmere på disse to computere:

Har du brug for hjælp? Så udfyld formularen.

Udfyld formularen med dine oplysninger, så ringer vi dig op, og vi kan tage en snak om, hvorfor du bør udskifte din nuværende PC, og hjælper dig med at finde en ny computer.


Ofte stillede spørgsmål om Windows 8

Hvad betyder ophør af Windows 8?

Kører din computer stadig på Windows 8 efter den 10. januar 2023, vil det ikke længere blive sikkerhedsopdateret. Derfor anbefales det, at du opgraderer til Windows 11, så du også fremover modtager de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Hvad skal jeg gøre?

For de fleste brugere af Windows 8 vil et skift til en ny computer med Windows 11 være den bedste løsning. De computere man får i dag er både hurtigere, vejer mindre og har også mere kapacitet. Du kan finde vores anbefaling til en ny computer her.

Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med Windows 8?

Du kan godt forsætte med at bruge Windows 8, men efter support stopper fra Microsoft, bliver din computer mere sårbar overfor sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat starte og køre, men du vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Læs flere spørgsmål og svar

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig om din computer. Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug en ny computer for at kunne opdatere til Windows 10.

Skal du have en ny computer, hjælper vi dig selvfølgelig også med at få al din data med fra den gamle til den nye computer.

Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service