77 34 18 18


Vi forstår godt, hvis du overvejer at købe din nye computer på afbetaling i stedet for at skulle betale et større, kontant éngangsbeløb her og nu. Mange oplever nemlig, at en månedlig ratebetaling ikke tynger budgettet helt så meget. Og så appellerer det også til mange, at afbetalingsordninger ofte er med rentefrie afdrag. Det lyder også umiddelbart attraktivt, så….what’s not to like?


Har du planer om at købe eks. din nye bærbare PC på afbetaling, ser du nok også alligevel frem til den dag, hvor betalingsperioden ophører. Hvor sidste afdrag er betalt, og du ikke skylder en krone på computeren. Den dag hvor den er din.


Der går dog typisk mellem 36 og 79 måneder inden følelsen af ejerskab kan indfinde sig, når du vælger en computer på afbetaling. Det er det relativt normale spænd for antallet af betalingsrater, når det drejer sig om en PC på afbetaling. Så altså tidligst efter 36 måneders betaling, har du købt din computer fri.


Inden du beslutter dig for at købe en PC på afbetaling, er det i øvrigt en fornuftig ting at undersøge, hvad du – udover en ny computer – får af hjælp og support undervejs i din afbetalingsordning. Og giv det også en tanke hvor ny din ”nye computer” nu også er efter 36 måneders afbetaling. På det tidspunkt er der trods alt gået 3 år.


Indrømmet: Med inflation og prisstigninger, der vil kunne mærkes i de flestes husholdningsbudget, forstår vi godt, hvis du foretrækker at bruge et mindre månedligt beløb på at erhverve dig eks. en ny og hurtig, bærbar computer. Men at købe computer på afbetaling?

Illustration af en bærbar til 249 kr./md.

HP 15" bærbar
249 kr./md.

Illustration af et af Dukas serviceabonnementer

Sikkerhedsabonnement
79 kr./md.

Illustration af rabat på serviceabonnement

Rabat
-50 kr./md.

Illustration af diverse betalingsmuligheder

Din pris
278 kr./md.

Glem afbetalingen og få en superhurtig computer
på abonnement – inklusive servicepakke mv.


I stedet for at købe din computer på afbetaling, står du som forbruger langt friere med Duka’s abonnementsordning. Den tilbyder dig større fleksibilitet og en mindre økonomisk binding. En af de mest kontante fordele er dén, at du kender den faste, månedlige udgift lang tid fremover. Desuden bliver du ikke økonomisk ramt af høje reparationsudgifter, hvis computeren går i stykker eller får en defekt.


Forbrugernes interesse for abonnementsordninger vækster i disse år. Vi er sikre på, at du kender nogle af mulighederne, eksempelvis:
- TV, film og musik
- Dagligvarer, måltidskasser, øl og vin
- Briller, cykler og biler
- Digitale spil og online-tjenester

– og nu altså også computere på abonnement:

Hvordan lyder det med en helt ny, lynhurtigt bærbar- eller stationær HP-computer?
Vi leverer den klargjort efter dine ønsker, så du kan tage den i brug med det samme. En computer uden bøvl. Til dig, der ikke er interesseret i teknologi, men bare gerne vil have en computer, der altid virker, er hurtig og som har de programmer, du har brug for.

Et Duka computer-abonnement inkluderer bl.a.:

- Fri levering: GRATIS levering i løbet af 1-2 hverdage
- Ingen binding: Et abonnement kan altid opsiges til en måneds udgang
- Depositum på 300 kr. tilbagebetales ved aftalens ophør
- Udvidet produktgaranti i abonnementet: Du får maksimal produktgaranti:

Viser der sig mangler eller fejl ved computeren, reparerer vi eller bytter den til en ny indenfor 1-2 hverdage


Gratis ombytning efter 36 måneder: Teknologien udvikler sig hele tiden. Derfor bliver du også tilbudt en gratis ombytning til en helt ny model efter 3 år. Du er således sikker på altid at ha’ en driftsikker kvalitetscomputer i nyeste design med den nyeste teknologi.


Hvis du vælger computer-abonnement hos os, har du også mulighed for, at vi tager os af alt det kedelige som antivirus, backup-service og ikke mindst support til computeren, når du har brug for det. Det er nemt.


Se de konkrete Computere, priser og fordele ved at vælge computer på abonnement hos Duka


Læs mere om computer på abonnement

Se ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer Computer på abonnement?

For en fast månedlig pris får du en computer, som vi sørger for altid virker. Er der problemer undervejs, skal du blot kontakte os, så vi kan reparere den eller bytte den til en ny inden for 48 timer.

Hvad sker der, hvis min computer går i stykker?

Der er ingen grund til bekymring. Med Computer på abonnement har du udvidet produktgaranti, hvilket vil sige, at vi sørger for at reparere computeren eller bytte den til en ny inden for 2 hverdage Du skal blot kontakte os, så finder vi en løsning.

Hvad er inkluderet i computer på abonnement?

Når du vælger at få din computer på abonnement, er følgende inkluderet i abonnementet:

  • Kvalitetscomputer fra HP
  • Fri levering
  • Ingen binding
  • Udvidet produktgaranti* i abonnementsperioden
  • Mulighed for ombytning af computeren efter 3 år

*Den udvidede produktgaranti bortfalder, såfremt det ikke længere er muligt at skaffe reservedele. Den udvidede produktgaranti dækker ikke sliddele som batteri eller selvforskyldte skader, som eksempelvis kaffe i tastaturet eller tab af computeren. Den udvidede produktgaranti gælder, når der ikke har været ophold i abonnementet.

Hvornår træder mit abonnement i kraft?

Dit abonnement træder i kraft, når du har modtaget computeren.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service