77 34 18 18

Bærbare computere

Har du spørgsmål til vores bærbare computere?


Så udfyld formularen herunder, og lad os sammen finde den helt rigtige computer til dig.

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Hvorfor vælge en bærbar HP-computer?


HP overlader intet til tilfældighederne. Vælger du en HP, får du en bærbar computer med HP’s høje standard for kvalitet og design. Som en af verdens førende producenter af bærbare computere, giver HP dig en computer, der både fungerer optimalt og har et flot design.

Kvalitet & design

HP overlader intet til tilfældighederne. Vælger du HP, får du en computer med HP's høje standard for kvalitet og design. Som en af verdens førende producenter af computere giver HP dig en computer, der både fungerer optimalt, og har et flot design.

Funktionalitet

HP udvikler hele tiden på ny teknologier til deres bærbare PC’er. Derfor ved du også, at du med en computer fra HP altid får en computer, der kan det hele. Med de nyeste funktioner, som touchscreens, hurtig opladning og høj ydeevne, vil du med HP have en bærbar PC, der kan klare enhver opgave.

Har du brug for en serviceordning?


Hos Duka kan du altid tilkøbe en serviceordning til din bærbare PC. Om du har brug for ubegrænset IT-hjælp, automatisk backup eller antivirus, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov. Vælger du at leje din computer og tilkøber en serviceordning, får du tilmed rabat på 50 kr./md. på din lejeaftale.

dukaPLUS
Kun 249 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære abonnement. Her får du en ældrevenlig computer med alt hvad du har brug for at få størst glæde af din computer.

Med dukaPLUS får du:

 • Ubegrænset adgang til vores IT-eksperter elle hverdage fra 9:00 til 20:00 og alle lørdag fra 9:00 til 15:00.
 • Hjælp via fjernstyring af computeren, hvilket gør det let for dig at vise det problem du sidder med.
 • En computer, der er gjort klar til brug, når du modtager den. Du skal blot tænde den, så er du i gang.
 • Antivirus
 • Backup (sikkerhedskopiering) af alle dine dokumenter og filer
 • Løbende opdatering af alle computerens programmer
 • Duka e-mail adresse
 • En enkel startskærm, der giver et godt overblik over computeren
dukaMINI
Kun 149 kr/md.

dukaMINI er til dig, der ønsker samme fordele som ved dukaPLUS, dog kan du nøjes med en langt kortere åbningstid i vores kundeservice.

Med dukaMINI får du:

 • Adgang til vores IT-eksperter elle hverdage fra 13:00 til 16:00.
 • Hjælp via fjernstyring af computeren, hvilket gør det let for dig at vise det problem du sidder med.
 • En computer, der er gjort klar til brug, når du modtager den. Du skal blot tænde den, så er du i gang.
 • Antivirus
 • Backup (sikkerhedskopiering) af alle dine dokumenter og filer
 • Løbende opdatering af alle computerens programmer
 • Duka e-mail adresse
 • En enkel startskærm, der giver et godt overblik over computeren
Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Tryghedspakken er til dig, der vil have et komplet abonnement til din computer.

Her får du nemlig både al den sikkerhed du har brug for, så du kan færdes sikkert på internettet, ligesom du får fri adgang til vores IT-eksperter, så du altid kan få hjælp til computeren, uanset om du bøvler med en bagvedliggende teknik, eller du har brug for hjælp til et program eller et login.

Med Tryghedspakken får du:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Tryghedspakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Supportpakken er til dig, der har brug for en hjælpende hånd til computeren.

Her får du nemlig fri adgang til vores IT-eksperter, så du altid kan få hjælp til computeren, uanset om du bøvler med en bagvedliggende teknik, eller du har brug for hjælp til et program eller et login.

Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi tager os tid til at få løst dine problemer.

Vi har også mulighed for at fjernstyre din computer, så du kan slippe for de vanskelige forklaringer, men bare vise os, hvad problemet er.

Du har ubegrænset adgang til vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 20:00 og hver lørdag mellem 9:00 og 15:00.

Du kan sagtens få Supportpakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Supportpakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Sikkerhedspakken er et abonnement til dig, der vil kunne færdes sikkert online.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Sikkerhedspakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Ingen serviceordning
Du kan også vælge ingen serviceordning

Har du ikke brug for en serviceordning, kan du altid vælge at fravælge det.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora

Hos Duka har du altid fri levering og tilfredshedgaranti... Vi udvælger og tester altid vores produkter for at sikre, at du får en computer der bare virker.


Få hjælp til bærbar computer


Hos Duka sidder vi altid klar til at rådføre dig ved køb af bærbar PC. Over 80% af vores kunder giver os 5/5 stjerner netop for vores gode service. Det forpligter, og vores mission er netop af finde den løsning, der passer bedst til netop dig. Med over 10 års erfaring med IT-hjælp og rådgivning til private, kan vi sammen hurtigt finde ud af, hvad du har brug for af bærbar computer.


Har du også behov for hjælp til brug af din bærbare PC, kan du altid tilkøbe en serviceordning hos duka. Med en serviceordning fra Duka kan du få hjælp til din bærbare computer og brugen af den. Driller E-Boks? Skal du have hjælp til at bestille en busbillet? Eller har du blot brug for automatisk backup, antivirus og automatisk opdatering? Uanset hvad, har vi en løsning til dig.


Læs mere om vores serviceordninger


Bliv fremtidssikret med en bærbar PC fra Duka


Skal du have en bærbar laptop, som du er sikker på følger med udviklingen, burde du kigge på de større producenter af bærbare PC’er. HP er som en af de førende producenter af bærbare laptops et rigtig godt valg. HP sørger nemlig altid for, at deres computere holder i mange år, mens de altid har det bedst hardware, så du ikke oplever en langsom computer efter kort tid – de følger med udviklingen.

Vælg den rigtige bærbare PC hos Duka


Når du skal vælge en ny bærbar computer, er det vigtigste at vælge en computer, som dækker dine behov. Men hvad er dine behov? Du kan ofte dele dine behov op i tre: mobilitet, ydeevne og design.

Mobilitet

Du kan koge mobilitet ned til, hvor skal du bruge din computer. Skal du have en bærbar computer, som nemt kan tages med i tasken når du er på farten eller skal du blot have den med fra skrivebordet til sofaen? Skal du have nem, transportabel bærbar PC, burde du kigge efter en 13”, 14” eller 15” computer. Hvis du ønsker en stor skærm, og ikke skal have din bærbare computer med på farten jævnligt, kan du også med fordel vælge en 17” computer.

Ydeevne

Krav til ydeevne afhænger af, hvad din bærbare PC skal bruges til. Er det blot til tekstbehandling, e-mails og internetbrowsing, behøver du ikke at købe den kraftigste bærbar PC på markedet. Hvis du derimod bruger din computer til tunge regneprogrammer, spil eller billederedigering burde du overveje en computer med en processor og ram, der kan køre dine programmer.

Pris

Man kan ikke komme udenom pris, når man skal vælge ny bærbar computer. Er du ikke klar til at lægge pengene på én gang til en bærbar PC, har vi løsningen til dig. Hos duka kan du altid vælge at leje en computer, hvis du ikke ønsker at købe den. Lejer du en bærbar fra Duka har du altid fuld produktgaranti i hele lejeperioden, mens du helt kvit og frit vil få en ny bærbar PC hvert 3. år, så du altid har en computer, der følger med udviklingen.

Har du spørgsmål?

At finde den rette nye computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen kan vi finde den bedste løsning til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service