77 34 18 18


Hvorfor leje en computer?


At leje en computer har mange fordele og kan for mange være den helt perfekte løsning. Lejer du en computer fra Duka får du en computer til en fast lav månedlig pris - selvfølgelig uden binding eller oprettelsesgebyr. Med andre ord kan du helt uden bekymring prøve en lejecomputer fra Duka - det koster næsten ikke noget.

Ny computer hvert 3. år

Vælger du leje af PC fra Duka, skal du slet ikke bekymre dig om en computer, der ikke følger med udviklingen eller værditab på din computer. Vi sender dig nemlig en helt ny computer hvert 3. år helt uden omkostninger for at sikre os, at du altid har en computer, der bare virker.

Ingen udbetaling

At købe en computer kontant er for de fleste en stor udgift, hvilket ofte fører til, at man venter for længe med at købe en ny. Lejer du en computer fra Duka slipper du for at skulle slippe hele beløbet på én gang. Lej en computer fra duka helt uden binding eller oprettelsesgebyrer.

* Ved oprettelse af en lejeaftale opkræves et depositum på 300 kr., som bliver tilbagebetalt ved returnering af varen i hel og fejlfri stand.

Det er nemt og sikkert at leje en PC hos Duka...og du er sikker på at betale én fast lejepris pr. måned. Du kan leje en computer helt uden ekstra
gebyrer og omkostninger fra blot 300 kr./md.

Har du brug for en serviceordning?


Du kan altid tilkøbe en serviceordning hos Duka. Vælger du leje af computer, får du tilmed 50 kr. rabat om måneden på din lejeaftale, når du også tilkøber en serviceordning. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-support, eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov.
dukaPLUS
Kun 189 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære computerløsning, hvor du får alt, hvad du har brug for, samlet i én pakke.

Med en dukaPLUS-serviceordning får du følgende:

 • Kundeservice: Hverdage 9.00-20.00 & lørdag 9.00-15.00
 • Opdateringer
 • Virusbeskyttelse
 • Sikkerhedskopiering
 • Duka e-mail, der også kan tilgås via browser
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Opsætning af e-mail til din smartphone
dukaMINI
Kun 119 kr/md.

dukaMINI er løsningen for dig, hvis du vil have mulighed for at henvende dig til os i et begrænset tidsrum, men til gengæld få dit abonnement lidt billigere.

Med en dukaMINI-serviceordning får du følgende:

 • Adgang til Danmarks bedste kundeservice: Hverdage 13.00-16.00
 • Opdateringer til din computer, så du kan føle dig helt tryg
 • Virusbeskyttelse af din computer
 • dukaPC - en brugervenlig brugerflade, til dig der er ny til computere
 • Duka e-mail

Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Med Tryghedspakken får du en komplet løsning, med alt du skal bruge for at brug din computer helt uden bekymringer. Tryghedspakken indeholder:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Tryghedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Med Supportpakken er hjælpen altid lige ved hånden med én løsning og ingen bekymringer!

Supportpakken er din simple vej til ubegrænset og personlig IT-support fra Duka. Med et enkelt opkald har du din egen personlige IT-afdeling klar til at hjælpe dig – og vi bliver ved, til det virker. Med Danmarks bedste kundeservice er du altid i sikre hænder.

Vi benytter fjernsupport med TeamViewer i vores kundeservice, så vi altid har mulighed for at tage et direkte kig på din computer – så undgår vi de svære forklaringer af problemerne. Hos Duka behøver du altså ikke være ekspert i forvejen for at få den hjælp, du har brug for.

Med Supportpakken kan du ringe ubegrænset til vores kundeservice i åbningstiden.

Åbningstider:
Hverdage mellem 09:00 – 20:00
Lørdage mellem 09:00 – 15:00

Har du allerede en computer?

Supportpakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Har du lyst til, at nogle andre tager sig af alt det der med IT-sikkerhed for dig, så du kan koncentrere dig om alt muligt andet? Så er Sikkerhedspakken lige noget for dig.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Sikkerhedspakken kan også købes uden computer, hvis du allerede har en.

Ingen serviceordning
Du kan også vælge ingen serviceordning

Har du ikke brug for en serviceordning, kan du altid vælge at fravælge det.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora


Hos Duka har du altid fri levering og tilfredshedgaranti... Vi udvælger og tester altid vores produkter for at sikre, at du får en computer der bare virker!Skal jeg leje eller købe computer?


Overvejer du, om du skal købe en computer eller om der er flere fordele ved at leje en computer? Det kan være dyrt at anskaffe sig en ny pc, men for mange danskere kan det være en nødvendighed – for eksempel for studerende i forbindelse med studiet.


Det kan være en dyr fornøjelse at købe en computer. Hos Duka har vi løsningen til dig, der giver dig alle fordelene – uden skjulte gebyrer og renteomkostninger. Når du lejer en computer hos Duka, betaler du fra 300 kroner om måneden for en splinterny computer.

Efter 3 år får du en ny computer, så du altid er opdateret på den nyeste teknologi – helt uden ekstra omkostninger. Når du lejer en PC hos Duka, får du altså den fulde løsning uden at skulle bekymre dig om lange bindinger, ekstra gebyrer og forældede computere.


Undgå dyr afbetalingsløsning

At leje en computer hos Duka er både billigere og langt mere fordelagtigt end at købe en computer på afbetaling. Ved at leje en computer, undgår du blandt andet de høje rentegebyrer, der oftest er forbundet med at købe computer på afbetaling. Vælger du leje af PC hos Duka kan du også til enhver tid sende computeren tilbage til os, såfremt du ikke længere ønsker den – helt uden ekstraomkostninger.

Lej en PC og få mere fleksibilitet


Lejer du en computer undgår du ikke kun høj udbetaling på din computer. Du får også mere fleksibilitet. Dine behov for, hvad din computer skal kunne, ændrer sig hele tiden. Lejer du en computer fra Duka helt uden binding eller gebyrer, kan du altid skifte din computer, når dine behov ændrer sig.


Fleksibilitet

Vælg selv, hvor lang tid du skal have din computer - og hvornår du skal have en ny.

Ingen udbetaling

Slip for den høje udbetaling for din nye computer. Betal en fast lav månedlig pris.

Ny PC hvert 3. år

Få en helt ny computer hvert 3. år helt kvit og frit.

Har du spørgsmål?

At finde den rette nye computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service