77 34 18 18


Hvorfor leje en computer?


At leje en computer har mange fordele og kan for mange være den helt perfekte løsning. Lejer du en computer fra Duka får du en computer til en fast lav månedlig pris - selvfølgelig uden binding eller oprettelsesgebyr. Med andre ord kan du helt uden bekymring prøve en lejecomputer fra Duka - det koster næsten ikke noget.

Skal du høre mere om at leje en computer hos duka?


Så udfyld formularen herunder og vi ringer dig op med, så vi sammen kan finde ud af, om det er bedst for dig at leje en computer eller blot købe den.

*Når du udfylder formularen, giver du os lov til at ringe dig op.

Ny computer hvert 3. år

Vælger du leje af PC fra Duka, skal du slet ikke bekymre dig om en computer, der ikke følger med udviklingen eller værditab på din computer. Vi sender dig nemlig en helt ny computer hvert 3. år helt uden omkostninger for at sikre os, at du altid har en computer, der bare virker.

Ingen udbetaling

At købe en computer kontant er for de fleste en stor udgift, hvilket ofte fører til, at man venter for længe med at købe en ny. Lejer du en computer fra Duka slipper du for at skulle slippe hele beløbet på én gang. Lej en computer fra duka helt uden binding eller oprettelsesgebyrer.

* Ved oprettelse af en lejeaftale opkræves et depositum på 300 kr., som bliver tilbagebetalt ved returnering af varen i hel og fejlfri stand.

Det er nemt og sikkert at leje en PC hos Duka...og du er sikker på at betale én fast lejepris pr. måned. Du kan leje en computer helt uden ekstra
gebyrer og omkostninger fra blot 300 kr./md.

Bærbare computere

Bærbare med touchscreen


Hos Duka har du altid tilfredshedgaranti... Vi udvælger og tester altid vores produkter for at sikre, at du får en computer der bare virker!Skal jeg leje eller købe computer?


Overvejer du, om du skal købe en computer eller om der er flere fordele ved at leje en computer? Det kan være dyrt at anskaffe sig en ny pc, men for mange danskere kan det være en nødvendighed – for eksempel for studerende i forbindelse med studiet.


Det kan være en dyr fornøjelse at købe en computer. Hos Duka har vi løsningen til dig, der giver dig alle fordelene – uden skjulte gebyrer og renteomkostninger. Når du lejer en computer hos Duka, betaler du fra 300 kroner om måneden for en splinterny computer.

Efter 3 år får du en ny computer, så du altid er opdateret på den nyeste teknologi – helt uden ekstra omkostninger. Når du lejer en PC hos Duka, får du altså den fulde løsning uden at skulle bekymre dig om lange bindinger, ekstra gebyrer og forældede computere.Undgå dyr afbetalingsløsning

At leje en computer hos Duka er både billigere og langt mere fordelagtigt end at købe en computer på afbetaling. Ved at leje en computer, undgår du blandt andet de høje rentegebyrer, der oftest er forbundet med at købe computer på afbetaling. Vælger du leje af PC hos Duka kan du også til enhver tid sende computeren tilbage til os, såfremt du ikke længere ønsker den – helt uden ekstraomkostninger.

Lej en PC og få mere fleksibilitet


Lejer du en computer undgår du ikke kun høj udbetaling på din computer. Du får også mere fleksibilitet. Dine behov for, hvad din computer skal kunne, ændrer sig hele tiden. Lejer du en computer fra Duka helt uden binding eller gebyrer, kan du altid skifte din computer, når dine behov ændrer sig.


Har du spørgsmål?

At finde den rette nye computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service