77 34 18 18


Hvorfor leje en computer?


At leje en computer har mange fordele og kan for mange være den helt perfekte løsning. Lejer du en computer fra Duka får du en computer til en fast lav månedlig pris - selvfølgelig uden binding eller oprettelsesgebyr. Med andre ord kan du helt uden bekymring prøve en lejecomputer fra Duka - det koster næsten ikke noget.

Skal du høre mere om at leje en computer hos duka?


Så udfyld formularen herunder og vi ringer dig op med, så vi sammen kan finde ud af, om det er bedst for dig at leje en computer eller blot købe den.

*Når du udfylder formularen, giver du os lov til at ringe dig op.

Ny computer hvert 3. år

Vælger du leje af PC fra Duka, skal du slet ikke bekymre dig om en computer, der ikke følger med udviklingen eller værditab på din computer. Vi sender dig nemlig en helt ny computer hvert 3. år helt uden omkostninger for at sikre os, at du altid har en computer, der bare virker.

Ingen udbetaling

At købe en computer kontant er for de fleste en stor udgift, hvilket ofte fører til, at man venter for længe med at købe en ny. Lejer du en computer fra Duka slipper du for at skulle slippe hele beløbet på én gang. Lej en computer fra duka helt uden binding eller oprettelsesgebyrer.

* Ved oprettelse af en lejeaftale opkræves et depositum på 300 kr., som bliver tilbagebetalt ved returnering af varen i hel og fejlfri stand.

Det er nemt og sikkert at leje en PC hos Duka...og du er sikker på at betale én fast lejepris pr. måned. Du kan leje en computer helt uden ekstra
gebyrer og omkostninger fra blot 300 kr./md.

Har du brug for en serviceordning?


Du kan altid tilkøbe en serviceordning hos Duka. Vælger du leje af computer, får du tilmed 50 kr. rabat om måneden på din lejeaftale, når du også tilkøber en serviceordning. Uanset om du har brug for ubegrænset IT-support, eller blot har brug for hjælp til din IT-sikkerhed, har vi en serviceordning, som passer til netop dit behov.
dukaPLUS
Kun 249 kr./md

dukaPLUS er vores mest populære abonnement. Her får du en ældrevenlig computer med alt hvad du har brug for at få størst glæde af din computer.

Med dukaPLUS får du:

 • Ubegrænset adgang til vores IT-eksperter elle hverdage fra 9:00 til 20:00 og alle lørdag fra 9:00 til 15:00.
 • Hjælp via fjernstyring af computeren, hvilket gør det let for dig at vise det problem du sidder med.
 • En computer, der er gjort klar til brug, når du modtager den. Du skal blot tænde den, så er du i gang.
 • Antivirus
 • Backup (sikkerhedskopiering) af alle dine dokumenter og filer
 • Løbende opdatering af alle computerens programmer
 • Duka e-mail adresse
 • En enkel startskærm, der giver et godt overblik over computeren
dukaMINI
Kun 149 kr/md.

dukaMINI er til dig, der ønsker samme fordele som ved dukaPLUS, dog kan du nøjes med en langt kortere åbningstid i vores kundeservice.

Med dukaMINI får du:

 • Adgang til vores IT-eksperter elle hverdage fra 13:00 til 16:00.
 • Hjælp via fjernstyring af computeren, hvilket gør det let for dig at vise det problem du sidder med.
 • En computer, der er gjort klar til brug, når du modtager den. Du skal blot tænde den, så er du i gang.
 • Antivirus
 • Backup (sikkerhedskopiering) af alle dine dokumenter og filer
 • Løbende opdatering af alle computerens programmer
 • Duka e-mail adresse
 • En enkel startskærm, der giver et godt overblik over computeren
Tryghedspakken
Kun 149 kr./md.

Tryghedspakken er til dig, der vil have et komplet abonnement til din computer.

Her får du nemlig både al den sikkerhed du har brug for, så du kan færdes sikkert på internettet, ligesom du får fri adgang til vores IT-eksperter, så du altid kan få hjælp til computeren, uanset om du bøvler med en bagvedliggende teknik, eller du har brug for hjælp til et program eller et login.

Med Tryghedspakken får du:

 • Automatiske opdateringer af de vigtigste programmer på din computer. På den måde sikrer du dig, at gamle versioner af programmer ikke formindsker din sikkerhed
 • Automatisk Backup af dine filerpå op til 20 GB
 • Antivirusprogram fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Ubegrænset personlig IT-support inkl. muligheden for fjernsupport fra Danmarks bedste kundeservice

Tryghedspakken tager sig automatisk af alt det kedelige, og med din egen personlige IT-afdeling er hjælpen altid lige ved hånden.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Tryghedspakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Supportpakken
Kun 99 kr./md.

Supportpakken er til dig, der har brug for en hjælpende hånd til computeren.

Her får du nemlig fri adgang til vores IT-eksperter, så du altid kan få hjælp til computeren, uanset om du bøvler med en bagvedliggende teknik, eller du har brug for hjælp til et program eller et login.

Hos os er ingen spørgsmål for store eller for små, og vi tager os tid til at få løst dine problemer.

Vi har også mulighed for at fjernstyre din computer, så du kan slippe for de vanskelige forklaringer, men bare vise os, hvad problemet er.

Du har ubegrænset adgang til vores kundeservice alle hverdage mellem 9:00 og 20:00 og hver lørdag mellem 9:00 og 15:00.

Du kan sagtens få Supportpakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Supportpakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Sikkerhedspakken
Kun 59 kr./md.

Sikkerhedspakken er et abonnement til dig, der vil kunne færdes sikkert online.

Med Sikkerhedspakken får du:

 • Markedets bedste antivirus fra Bitdefender, der beskytter millioner af computere verden over
 • Automatiske opdateringer af programmer
 • Sikkerhedskopiering af dine vigtigste filer hver halve time, så du aldrig risikerer at miste det mest essentielle for dig.
 • Ubegrænset sikkerhedssupport, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om din IT-sikkerhed. Uanset om du har fået en mistænkelig e-mail eller er i tvivl om, hvorvidt en hjemmeside er sikker, så kan du ringe til os for vejledning.

Har du allerede en computer?

Du kan sagtens få Sikkerhedspakken, selvom du allerede har en computer. Den skal blot være Windows-baseret, så kan vi sagtens hjælpe dig.

Ingen serviceordning
Du kan også vælge ingen serviceordning

Har du ikke brug for en serviceordning, kan du altid vælge at fravælge det.

Fremragende service og kort ventetid hos kundeservice.

- Dora


Hos Duka har du altid fri levering og tilfredshedgaranti... Vi udvælger og tester altid vores produkter for at sikre, at du får en computer der bare virker!Skal jeg leje eller købe computer?


Overvejer du, om du skal købe en computer eller om der er flere fordele ved at leje en computer? Det kan være dyrt at anskaffe sig en ny pc, men for mange danskere kan det være en nødvendighed – for eksempel for studerende i forbindelse med studiet.


Det kan være en dyr fornøjelse at købe en computer. Hos Duka har vi løsningen til dig, der giver dig alle fordelene – uden skjulte gebyrer og renteomkostninger. Når du lejer en computer hos Duka, betaler du fra 300 kroner om måneden for en splinterny computer.

Efter 3 år får du en ny computer, så du altid er opdateret på den nyeste teknologi – helt uden ekstra omkostninger. Når du lejer en PC hos Duka, får du altså den fulde løsning uden at skulle bekymre dig om lange bindinger, ekstra gebyrer og forældede computere.


Undgå dyr afbetalingsløsning

At leje en computer hos Duka er både billigere og langt mere fordelagtigt end at købe en computer på afbetaling. Ved at leje en computer, undgår du blandt andet de høje rentegebyrer, der oftest er forbundet med at købe computer på afbetaling. Vælger du leje af PC hos Duka kan du også til enhver tid sende computeren tilbage til os, såfremt du ikke længere ønsker den – helt uden ekstraomkostninger.

Lej en PC og få mere fleksibilitet


Lejer du en computer undgår du ikke kun høj udbetaling på din computer. Du får også mere fleksibilitet. Dine behov for, hvad din computer skal kunne, ændrer sig hele tiden. Lejer du en computer fra Duka helt uden binding eller gebyrer, kan du altid skifte din computer, når dine behov ændrer sig.


Fleksibilitet

Vælg selv, hvor lang tid du skal have din computer - og hvornår du skal have en ny.

Ingen udbetaling

Slip for den høje udbetaling for din nye computer. Betal en fast lav månedlig pris.

Ny PC hvert 3. år

Få en helt ny computer hvert 3. år helt kvit og frit.

Har du spørgsmål?

At finde den rette nye computer er svært og det er i det hele taget en stor beslutning at købe ny computer. Er du i tvivl om eller har du spørgsmål til vores computere, kan du altid ringe til os på tlf. 77 34 18 18 - sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service