77 34 18 18


Skift mobilabonnement


Mange husker nok første gang de skulle skifte mobilabonnement. Det var en bøvlet, indviklet og tidskrævende proces, som i mange år har skræmt de fleste fra at skifte abonnement, selvom der kan være mange penge at spare. Heldigvis kræver det efterhånden næsten ikke noget at skifte mobilselskab. I hvert fald ikke hos Duka.Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Sådan skifter du abonnement


Når du skal skifte mobilabonnement, er det vigtigt, at du først og fremmest finder ud af, om du har en bindingsperiode ved din nuværende udbyder eller om du er fri til at skifte med det samme. Ikke fordi det ændrer så meget i din måde at skifte mobilabonnement, men det trods altid godt at vide, hvornår skiftet tidligst kan træde i kraft.


Skifter du mobilabonnement til Duka, sørger vi for alt det praktiske efter din bestilling. Hvis du gerne vil flytte dit nuværende nummer med over til Duka, skal du blot have dit SIM-kortnummer (også kaldet ICCID) klar ved bestilling. Efter vi har modtaget din bestilling, sørger vi for at kontakte dit nuværende selskab, flytte dit nummer over til os og opsige dit mobilabonnement ved din nuværende udbyder.

Få DKs bedste dækning

Det kan godt være, at du ved at skifte mobilabonnement til dukaTALE, får et af de billigste abonnementer i Danmark, men det er ikke ensbetydende med dårlige vilkår eller dårlig dækning. Nej, med dukaTALE får du rent faktisk nordens bedste mobildækning. Vi benytter os nemlig af TT-netværket, som leverer en knivskarp 4G forbindelse med over 4.000 master fordelt i hele Danmark, som dækker over 97% af befolkningen. Skifter du abonnement til dukaTALE vil du altså også få nordens bedste dækning.

Er du i udlandet skal du heller ikke bekymre dig om dårlig eller slet ingen dækning. TT-netværket har nemlig samarbejdsaftaler med alle de store teleoperatører i hele EU, så du har den bedste mulige dækning om du er på sommerferie i det sydlige Europa, skiferie i Østrig eller storbyferie i Tyskland.Illustration af data som kan benyttes i EU

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Illustration af fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Illustration af fri SMS

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: