77 34 18 18


Danmarks bedste og billigste telefonabonnement


Få et telefonabonnement der passer til dine behov. Med Danmarks bedste og billigste telefonabonnement er du sikker på, at du altid er dækket i hele EU, mens du sparer penge. Du får altid fri tale, fri SMS og MMS samt masser af data på Danmarks bedste mobilnetværk, Telia og Telenor. dukaTALE – ingen binding, ingen gebyrer, ingen bekymringer.Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Anbefalet og testvindende telefonabonnement


Med dukaTALE får du det billigste telefonabonnement med fri tale. Telefonabonnementet er testvindende og kan fås fra kun 99 kr./md. dukaTALE er desuden anbefalet af både mobilabonnement.dk og mobilabonnementpriser.dk. Telefonabonnementet indeholder 20 GB data, hvoraf du kan bruge al din data i hele EU. Skulle du have behov for mere data, kan du nemt opgradere til 35- eller 60 GB.


Har du ikke behov for fri tale og masser af data, kan du også vælge dukaTALE Mini til kun 59 kr./md. Med dukaTALE Mini får du 5 timers tale og 5 GB data, du kan bruge i hele EU.


Har du brug for et billigt telefonabonnement, hvor du bekymringsfrit kan tale alt, hvad du vil, og bruge masser af data i hele EU – så er dukaTALE helt sikkert telefonabonnementet til dig.
Fordele med dukaTALE telefonabonnement


⭐ Billig telefoni med unikke vilkår i EU
Med dukaTALE får du et billigt telefonabonnement med en unik dækning i hele EU. Du har ikke kun adgang til at ringe hjem fra udlandet og bruge data i andre EU lande – med dukaTALE kan du nemlig også ringe fra Danmark til andre EU lande. duka er det eneste selskab i Danmark, der tilbyder denne service. Med dukaTALE får du altså et unikt abonnement med fordele i hele EU. Et overskueligt abonnement hvor du kan bruge det på samme vilkår, uanset om du er i Danmark eller et andet EU land.


⭐ Danmarks bedste kundeservice
Med dukaTALE, har du også adgang til Danmarks bedste kundeservice. Lige meget om du har spørgsmål eller problemer, sidder vores kundeservice altid klar til at give dig venlig og præcis vejledning. 90 % af vores kunder giver os karakteren 8 eller 9 ud af 10 for vores service. Det er ikke alene pga. vores billige produkter og gode vilkår, men også vores dygtige kundeservice.


Vi besvarer dit opkald med det samme og vi giver ikke slip på dig før vi har besvaret dit spørgsmål eller løst dit problem. Med vores korte ventetid, kommer du altid hurtigt igennem, så du ikke skal bruge tid på at vente i lange telefonkøer.


Du kan kontakte vores kundeservice på alle hverdage mellem 9-20 og lørdage mellem 9-15 på tlf.: +45 77 34 18 18.

⭐ Tjek forbruget med selvbetjening

Ønsker du at tjekke op på forbruget på dit telefonabonnement, kan du nemt og hurtigt logge ind på ”Mit duka”, hvor du kan få overblik over forbrug såvel som regninger. På den måde kan du også sikre dig, at du har det abonnement, der passer til dit behov – og du kan altid ringe til os, hvis du ønsker at ændre dit abonnement.


Hos duka kan betalingen ordnes på den måde, som du finder bedst. Som et af de eneste selskaber i Danmark, har du med duka mulighed for at betale for dit abonnement gennem automatisk kortbetaling, betalingsservice eller girokort. Hos duka har vi den løsning, der passer dig bedst.Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Et telefonabonnement uden binding og gebyrer


Mange steder risikerer du at betale ekstra gebyrer afhængigt af, hvilken betalingsmetode du bruger – Ikke hos duka. Med dukaTALE har du frihed til at vælge, og du skal ikke bekymre dig om merforbrug og ekstraregninger. Der er ingen binding eller gebyrer, og intet står med småt – du kan trygt stole på prisen.


Læs mere om vores vilkår herVi tager os af det praktiske


Når du skifter til dukaTALE, skal du slet ikke bekymre dig om alt det praktiske. Du skal blot bestille abonnementet, vælge om det skal starte efter bindingsperiode ved din nuværende udbyder eller vælge en bestemt dato – så tager vi den derfra. Vi sender dig kvit og frit et nyt simkort inden dit telefonabonnement ved Duka starter. Samtidigt sørger vi også for at opsige dit telefonabonnement ved din nuværende udbyder og få flyttet dit telefonnummer over til os.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svarFind et billigt telefonabonnement til netop dit behov


De fleste har nok oplevet, at deres abonnementer ikke er fulgt med i udviklingen. Derfor betaler de alt for meget et abonnement, som måske ikke dækker deres behov – eller så betaler de for alt muligt, som de slet ikke har brug for.


Med et telefonabonnement fra Duka kan du vælge mellem 15, 35 eller 60 GB til en fast lav pris, mens alle tre abonnementer har fri tale og fri SMS/MMS. Du skal blot tage stilling til, hvor meget data du bruger månedligt. På den måde sikrer du, at du kommer til at betale for meget for dit telefonabonnement.


Har du pludseligt brug for mere eller mindre data, kan du altid opgradere eller nedgradere dit telefonabonnement, så det passer til dit behov.
Telefonabonnement med Danmarks bedste dækning


Med dukaTALE får du Danmarks bedste dækning. Vi bruger Telia/Telenors mobilnetværk på alle vores telefonabonnementer – Det er samme dækning, som blandt andet Telenor, CBB, Telia og CallMe har. Med vores 4G forbindelse kan du forvente høje hastigheder over næsten hele Danmark. Har du en telefon, der understøtter 4G+, har du selvfølgelig også adgang til det på mobilnetværket.


Telia/Telenors mobilnetværk dækker 97% af danskerne med 4G- og 99% af danskerne med 3G forbindelse. Du vil derfor opleve en stabil og god dækning i næsten hele landet. Grundet en historisk stor båndbredde på Telia/Telenors mobilnetværk vil du heller ikke opleve en lavere hastighed, selvom mange er på den samme mast på samme tidpunkt.Du er garanteret dækning i hele EU


Skulle du befinde dig i et område uden 4G dækning, vil du opleve en lavere hastighed. Vores mobilnetværk tilbyder som skrevet også 3G og 2G, så uanset hvad, er du altid dækket. Har du en telefon, der ikke understøtter 4G, bliver du automatisk tilkoblet 3G eller 2G – Så er du altid sikker på at mobilnetværket virker, når du skal bruge det.


Foruden at være det bedste mobilnetværk i Danmark, er mobilnetværket fra Telia/Telenor også det bedste mobilnetværk i hele Norden. Du er derfor altid sikker på at have den bedste forbindelse, når du rejser i hele Norden.


Igennem EU har kan du også være sikker på at have god dækning, med Telia/Telenors samarbejdspartnere, som sørger for, at du har stabil og god dækning, når du tager sydpå.


Leder du efter et billigt telefonabonnement, hvor dækningen altid er i top, er dukaTALE det rigtige abonnement for dig.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: