77 34 18 18

Hjælp til dukaPC


Selvom dukaPCer let at bruge, kan der naturligvis opstå behov for hjælp. Derfor skal du vide, hvor du kan få hjælp og vejledning, hvis behovet skulle opstå.

Indbygget hjælp på skærmen


I hvert modul er der indbygget en hjælpefunktion. Se efter ”den lille hjælper” i højre side af skærmen, hvis du bliver i tvivl om noget. Han fortæller dig, hvad du kan gøre.

I de fleste tilfælde kan du også trykke på hjælperen for at få endnu mere hjælp.

Vejledninger


Da vi hele tiden arbejder på at gøre dukaPC endnu bedre for dig, vil der løbende komme nye funktioner. Og da vi bestræber os på at yde den bedst mulige service, hører der selvfølgelig en gratis opdateret brugervejledning til.


Den nyeste version af denne Brugervejledning, som vi gennemgår her, kan du finde under Hjælp på startsiden.

Den ligger i venstre side, kaldes Brugervejledning 1 og kan printes, hvis du ønsker den i fysisk form. Herunder kan du også læse og printe andre vejledninger 2 om, hvordan du færdes sikkert på internettet, og hvordan du får et NemID. Samme sted finder du en beskrivelse af, hvilke fordele du får med din Duka-serviceordning 3, som du kan læse meget mere om her.

Hjælpevideoer


Et af modulerne i dukaPC hedder Undervisning. I Undervisningsmodulet kan du finde hjælpevideoer til de forskellige moduler, f.eks. hvordan du tilføjer en ven på Facebook eller sender en e-mail. Du kan også finde videoer og vejledninger om, hvordan du bliver en digital borger med NemID, eller hvordan du skifter farvepatroner i din printer (fra os) og meget mere.

Fjernstyring


Hvis det er nødvendigt for at løse et givent problem, kan vi med din tilladelse kigge med på din skærm eller helt overtage styringen af din computer. Under fjernstyringen kan du følge med i alt, hvad der sker på skærmen.

Er der behov for fjernstyring, sender vi en anmodning om dette til din computer. Den kommer frem midt på skærmen, og du skal blot trykke på Ja 4.


Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service