77 34 18 18

Undervisning i dukaPC


Ud over den hjælp du finder direkte på skærmen og i det medfølgende materiale, kan du i undervisningsmodulet modtage undervisning direkte på din computer. Undervisningen er delt op i forskellige emner og delemner. I denne guide hjælper vi dig med at finde og navigere rundt i den undervisning, du har brug for.


Tryk på Undervisning på startsiden for at starte modulet. Du vil nu blive mødt af en video, der forklarer, hvad du skal gøre.

I venstre side af skærmen 1 vælger du det emne, du er interesseret i at lære om, ved at trykke på det, for eksempel Digital Postkasse.


Efter at du har trykket på et emne, vil emnet åbne sig, og du kan se hvilke delemner, dette indeholder 2.


Til hvert emne vil der være en kort forklaring i video og/eller tekst. Hvis det er et stort emne, vil der være en Læs mere-knap 3, som du kan trykke på for at få en uddybende forklaring.


Tryk dernæst på det delemne, du ønsker at lære mere om. Når du har gjort dette, vil der igen være en forklaring i video og/eller tekst til emnet. I nogle tilfælde vil du også møde en Begynd at lære-knap. Tryk på denne, når du er klar til at gå i gang med undervisningen i det valgte emne.


Nu begynder selve undervisningen. Skærmen, du ser, er opdelt i tre felter:  • I øverste venstre hjørne kører en video 4, der forklarer dig, hvad du skal gøre.

  • Under videoen er der et tekstfelt 5, hvor der ligeledes står, hvad du skal gøre.

  • Det store område til højre herfor er ”Arbejdsområdet” 6, hvor du sommetider selv skal gøre, hvad du bliver bedt om i videoen og tekstfeltet.


Hver gang du har gjort, hvad du bliver bedt om, vil der komme en ny video, der forklarer dig, hvad du skal gøre som det næste.

Under videoen i øverste venstre hjørne er der tre knapper 7, som giver dig mulighed for:  • Gentag: Få gentaget en video, hvis der var noget, du ikke fik med første gang

  • Forstør: Se videoen i fuld skærm, hvis du har svært ved at se, hvad der foregår

  • Lyd: Skru op eller ned for lydniveauet


Under arbejdsområdet er der ligeledes nogle knapper – tryk på Forstør 8 for at gøre arbejdsområdet større, mens du løser opgaven.


Når du har set introduktionen eller er færdig med et emne, skal du trykke på Tilbage 9 i nederste, venstre hjørne for at komme tilbage til undervisningsoversigten.


Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service