77 34 18 18


Computere


Som medlem af Ældre Sagen får du 10 % på dine lejeaftale af din computer. Vælger du også en af vores servicepakker, giver vi dig også 10% på den aftale!

Uanset om du er helt ny til computere eller er vant til at sidde på tasterne i hverdagen, har vi forskellige Duka computere og løsninger, der passer til lige netop dine behov. Vælg mellem en af vores servicepakker, hvor du bl.a. kan få fuld antivirus, automatisk sikkerhedskopiering og ubegrænset IT-hjælp til din computer fra blot 149 kr./md. Lejer du en computer og samtidigt vælger en servicepakke får du 50 kr./md. rabat på din lejeaftale.


Og det bedste af det hele?Hvis du lejer en computer hos Duka, får du efter 3 år en splinterny computer, helt uden ekstra omkostninger. På den måde er du sikker på hele tiden at følge tidens standarder. Med en Duka PC skal det nemlig være slut med frustration og langsomme computere, dårlig batteritid og i det hele taget ting, der ikke virker.

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi søger for, at du slipper for IT, der driller, og vi hjælper dig, hvis du har et spørgsmål til brugen af din computer.

Med en computer-løsning fra Duka har du ubegrænset adgang til IT support og fjernsupport, der bliver ved, til det virker. Du får en computer, der er lige til at gå til, og du har altid en at gå til, hvis du bliver i tvivl. Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service