77 34 18 18

dukaSMART

Danmarks bedste alt-i-én løsning til smartphones.

Fra kun 259 kr./md.

Helt ny Nokia smartphone, dukaTALE 20 GB mobilabonnement, fri adgang til mobilsupport og en ny smartphone hvert 3 år.Med dukaSMART får du:


▪ Leje af en ny Nokia-smartphone
▪ Ny smartphone hvert 3. år - kvit og frit
▪ Mobilabonnement med fri tale, fri SMS/MMS og 20 GB data i hele EU
▪ Ubegrænset adgang til Danmarks bedste kundeservice
▪ Ingen binding, 0 kr. i oprettelse


Indtast dit telefonnummer herunder, og lad os tage en uforpligtende tilbud om dukaSMART er den rette løsning for dig:


Er du i tvivl om, hvilken dukaSMART-løsning du skal vælge?
Så lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til dig:Få mere ud af din smartphone


Med dukaSMART har vi lavet en samlet løsning til dig, der gerne vil gøre det nemt at komme i gang med at bruge smartphones. Med dukaSMART lejer du en helt ny Nokia-smartphone, du får et mobilabonnement og har ubegrænset adgang til personlig hjælp til telefonen – alt sammen til en fast lav pris.


Vores dygtige medarbejdere i kundeservice sidder klar til at hjælpe dig, uanset hvad dit spørgsmål drejer sig om. Vi hjælper dig med at sætte din e-mail op, installere og bruge Mobilpay, eller giver dig en grundlæggende gennemgang af telefonens funktioner. Og så svarer vi selvfølgelig på alle dine spørgsmål – store som små.


Hvad kan jeg få hjælp til?
Har du spørgsmål? Ring til os på tlf. 77 34 18 18!


Nokia 5.4 dukaSMART

Nokia 5.4 er med sit 48 megapixels kamera og 4 sensorer og kraftigt LED-flash den perfekte telefon til dig, der ønsker at kunne forevige livets begivenhed med et snuptag.

Telefonen er udstyret med en kraftig Qualcomm® Snapdragon™ 662 processor, der giver dig masser af ydeevne til at redigere dine billeder direkte på telefonen.

Skærm: 6,39” // Skærmopløsning: HD+//Lagerplads: 64 GB // Kamera: 48 MP med fire linser // Batteritid: To dage// Mål: 160,97x75,99x8,7 mm // Vægt: 180 g

Kun 259 kr./md.
Inkl. mobilabonnement, leje af telefon & ubegrænset hjælp til telefonen

Bestil Nokia 5.4 dukaSMART

Nokia x10 dukaSMART

Med en 6,7" Full-HD skærm er Nokia X10 den perfekte telefon til dig, der ønsker at kunne det hele på din telefon.

Telefonen er udstyret med en kraftig Qualcomm® Snapdragon™ 480 processor, der giver dig en hastighed og ydeevne, vi normalt kun ser i computere.

Skærm: 6,67” // Skærmopløsning: FHD+//Lagerplads: 64 GB // Kamera: 48 MP med fire linser // Batteritid: To dage// Mål: 168,94x79,7x9,1 mm // Vægt: 220g

Kun 279 kr./md.
Inkl. mobilabonnement, leje af telefon & ubegrænset hjælp til telefonen

Bestil Nokia X10 dukaSMART

Ofte stillede spørgsmål

Hvor lang garanti har jeg på min telefon?

Hvis dit dukaSMART abonnement indeholder en Nokia telefon, har du hele tre års garanti. Desuden får du efter 3 år en ny telefon kvit og frit.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Når du har et dukaSMART abonnement hjælper vi med alt, hvad der har med din telefon at gøre. Derudover hjælper vi dig også, hvis du har nogle spørgsmål til nogle apps, eller hvordan du fx bruger Netflix på telefonen. Det er altså meget mere end bare hjælp til din telefon, når du har et dukaSMART abonnement.

Vi har samlet en liste over de mest populære apps, som du nemt kan hente her

Hvordan kan I hjælpe mig?

Vi har mulighed for at hjælpe dig via appen Quick Support, der tillader, at vi kan styre din telefon, imens du sidder med den derhjemme. På den måde kan du følge med i alt, hvad der sker på telefonen, imens du snakker med kundeservice. Det giver os muligheden for at hjælpe dig hurtigere og nemmere. Du skal selvfølgelig godkende at få hjælp på denne måde.

Hent Teamviewer QuickSupport nemt her

Hvad er fjernstyring?

Fjernstyring er en måde vi kan hjælpe dig over telefonen, og hvor du på samme tid kan følge med på skærmen. På den måde kan vi hjælpe dig effektivt, uden at du behøver at møde fysisk op. Vi benytter et program, som hedder Quick Support, hvor du starter med at godkende, at vi hjælper på denne måde.

Hent Teamviewer nemt her

Hvad er inkluderet i mit abonnement?

I dit dukaSMART abonnement er inkluderet en lejetelefon fra Nokia, et dukaTALE 20 GB mobilabonnement og fri support til din telefon.

Kan jeg få hjælp til at installere og bruge apps?

Vi supporterer en række apps, som vi kan hjælpe med at installere og opsætte sammen med dig. Vi vil selvfølgelig altid prøve at hjælpe med de apps, vi ikke har kendskab til.

Vi har samlet en liste over de mest populære apps, som du nemt kan hente her

Er der binding på mit dukaSMART?

Der er ingen binding på dukaSMART. Dit dukaSMART-abonnement kan til enhver tid opsiges ved månedens udgang.

Opsigelse sker først ved kontakt til kundeservice på 77 34 18 18.

Herefter bedes du sende telefonen retur til Duka’s adresse, som er følgende:

Duka

Omega 5

8382 Hinnerup

Er der oprettelsesgebyr på mit dukaSMART?

Der er intet oprettelsesgebyr på dit dukaSMART-abonnement. Når du bestiller din dukaSMART-telefon, sender vi dig både telefon og SIM-kort helt kvit og frit.

Kan jeg opgradere mit mobilabonnement?

Du kan sagtens opgradere dit dukaTALE abonnement til enten 35 GB eller 50 GB data. Det vil koste henholdsvis 20 kr. eller 50 kr. ekstra per måned.

Hvis du ønsker at opgradere dit dukaTALE abonnement, kan du ringe til os på +45 77 34 18 18 eller skrive en mail til os på kundeservice@duka.dk.

Se alle spørgsmål og svar

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi besvarer dit opkald indenfor 1 minut på tlf. 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service