77 34 18 18

Forny din computer


Teknologi ændre sig hele tiden og inden længe kommer Microsoft med en opdatering, som kan have stor betydning for dig. Den software som din computer køre på, bliver snart forældet og det kan betyde at din computer ikke længere kan opdateres. Det har vi heldigvis en løsning på!

Thumbnail-med-tekst.png

Brug for en ny computer?


Har du brug for en dukaPC med Windows 10?


Så har vi et godt tilbud på både en bærbar og stationær computer.

Danmarks bedste kundeservice: Vi holder, hvad vi lover, og vi bliver ved, til det virker

Ofte stillede spørgsmål om Windows 7/10

Hvad betyder ophør af Windows 7 support?

Kører din computer stadig på Windows 7 efter den 14. januar 2020, vil det ikke længere blive sikkerhedsopdateret. Derfor anbefales det, at du opgraderer til Windows 10, så du også fremover modtager de nyeste sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Hvad skal jeg gøre?

For de fleste brugere af Windows 7 vil et skift til en ny computer med Windows 10 være den bedste løsning. De computere man får idag er både hurtigere, lette, og har også mere kapacitet. Du kan finde vores anbefaling til en ny computer her.

Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med Windows 7?

Du kan godt forsætte med at bruge Windows 7, men efter 14. januar 2020 bliver din computer mere sårbar overfor sikkerhedstrusler og vira. Windows vil fortsat starte og køre, men du vil ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.

Læs flere spørgsmål og svar

Vi hjælper med et smil, så ring til os på 77 34 18 18

Ring til os. Vi sørger for, at du ikke skal bekymre dig om din computer. Vi hjælper dig med at finde ud af, om du har brug en ny computer for at kunne opdatere til Windows 10.

Skal du have en ny computer, hjælper vi dig selvfølgelig også med at få al din data med fra den gamle til den nye computer.

Hos os findes der ingen dumme spørgsmål – kun dumme svar.

Specialudviklet brugerflade
Få nem og hurtig adgang til de programmer, du bruger allermest

Glem alt om indviklede styresystemer, der kan alle de ting, man ikke har brug for. dukaNEMT-programmet er udviklet i samarbejde med Ældre Sagen, og brugervenlighed er første prioritet. Du skal således ikke være nogen computerekspert for at betjene vores computere med dukaNEMT-programmet.

Når du starter computeren op, bliver du mødt af en simpel startskærm, der er bygget op af moduler. Hvert modul giver dig adgang til de vigtigste funktioner på en nem og overskuelig måde. Hvis du gerne vil have adgang til Windows 10, så er det enkelt og lige til.

Gratis undervisning
Brug for hjælp? Få gratis undervisning direkte på din computer.

Med dukaNEMT kan du modtage hjælp direkte på computeren. Kom godt i gang med dukaNEMT ved hjælp af videoundervisning, der gennemgår alt lige fra modulerne i dukaNEMT til nem-id, internettet og meget mere.

Personlig e-mailadresse
Installeret og sat op ved modtagelse, så du kan sende e-mails fra dag et.

Når du bestiller dukaNEMT, opretter vi automatisk en e-mail for dig. Glem alt om indviklede e-mailprogrammer og e-mailudbydere, der skaber mere forvirring end gavn. Vi sørger for at sætte spamfilter op, så du slipper for e-mails, du alligevel ikke gider. Når du modtager computeren, er e-mailen installeret og klar til brug, så du får mulighed for at sende e-mails til venner og familie fra dag et.

Praktiske gøremål online
Let og tryg udforskning af internettet med direkte genveje til det nødvendige.

Vi gør det simpelt og lige til for dig at udforske internettet. Med direkte genveje til de offentlige hjemmesider, netbank og meget andet er det lettere end nogensinde før at navigere rundt på internettet og få ordnet betalinger, lavet aftaler og meget mere.

Ubegrænset hjælp
Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, hvis det driller.

Siden 2011 har vi hjulpet mere end 35.000 kunder, og vi derved oparbejdet en solid erfaring inden for computerhjælp. Med dukaNEMT er der altid en, der tager telefonen, hvis computeren driller. Hvis ikke vi kan finde frem til en løsning over telefonen, så har vi mulighed for at fjernstyre computeren, mens du følger med.

Ny computer hvert 3. år
Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny hvert 3. år.

Hvis du lejer en computer, får du kvit og frit en ny computer hvert 3. år. Det betyder, at du slipper for at skulle tænke på en computeren, der ikke længere følger tidens standarder. Når de 3 år er gået, beder vi dig sende den gamle retur, og vi sender dig en en helt ny computer med alle dine filer, som du kender det.

Læs mere om vores services

Vi er utrolig glade for den nye computer, vi lige har købt. Den er meget nemmere at bruge end den gamle og det rart, når vi bruger den til at fx sende mails og læse nyheder på. - Ragnhild

Det var god service, da Duka gav os et tilbud på at forny vores gamle computer til én med Windows 10. Det gik let at få den taget i brug, og vi er meget glade for den. - Inge-Lise

Det forløb uden problemer, da jeg skiftede til en computer med Windows 10. Duka sørgede for, at jeg fik alle mine dokumenter, billeder og mails fra den gamle computer med over på den nye. - Annagrethe

Hvorfor skal du have en ny computer med Windows 10?


Som kunde hos Duka har vi lovet, at vi hjælper dig til at få den bedste computeroplevelse – så du slipper for bekymringer. Derfor arbejder vi hver dag for at sikre, at din computer virker, at du kan færdes sikkert på nettet, og at din computer løbende laver opdateringer og backups.


Desværre sker der sommetider ting, som vi ikke har indflydelse på. Uanset om din computer virker eller ej, så kan du risikere at være en af de mange, der får problemer, når Microsoft ruller deres Windows 10 opdatering ud.


Det sker om mindre end 9 måneder, hvor Microsoft sender Windows 7 på pension, og i stedet udelukkende vil supportere Windows 10. At opdatere til Windows 10 vil kræve ekstra meget plads på din computer, og det betyder, at ikke alle computere er store nok til at installere den nye opdatering.


En computer købt før 2015 vil højst sandsynlig ikke have kapacitet nok til at opdatere til Windows 10, og er derfor ikke længere sikret mod fx hackerangreb og nedbrud.

Heldigvis kan vi hjælpe dig, hvis har en serviceordning hos os. Vi kan finde ud af, om din computer er stor nok til at køre Windows 10. Viser det sig, at det kan den ikke, så har vi selvfølgelig en løsning med en ny computer til en god pris klar til dig.


Og vi sørger naturligvis for, at den nye computer fungerer på samme måde som den gamle.


Der er også mange fordele ved at opdatere til Microsoft Windows 10:


• Din computer bliver hurtigere
• Din computer bliver bedre beskyttet mod hackerangreb
• Din computer vil løbende tage sikkerhedskopier
• Din computer vil fylde mindre
• Samme størrelse skærm
• Du kommer hurtigere på internettet

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service