77 34 18 18


Data uden for EU


Hvad koster det at bruge data uden for EU? Se alt, du skal vide om opkald og data i USA, Asien og andre områder uden for EU, inden du rejser.Udlandspriser: Opkald og data uden for EU


Med et mobilabonnement fra dukaTALE, kan du bruge al den tale, SMS og data, du har inkluderet i dit abonnement, frit i hele EU samt Storbritannien, Schweiz, Norge, Island og Færøerne. Rejser du uden for EU skal du dog være opmærksom på, at der kan være gebyrer forbundet med at sende SMS, MMS, ringe eller bruge data uden for EU. Er du i tvivl om, hvor du kan bruge dukaTALE uden ekstra omkostninger, kan du se en oversigt over de lande, du frit kan benytte din data i, her.


Bevæger du dig uden for EU, afhænger prisen på dine SMS’er, opkald og dit databrug af det land, du rejser i. Du kan finde en oversigt over taksterne for de forskellige lande uden for EU med dukaTALE i drop-down menuen på siden med oversigt over takster på tale og data uden for EU her.


Rejser du jævnligt til lande udenfor EU, har vi dukaTALE World abonnementet, som giver dig fri tale og masser af data i Tyrkiet, Canada, USA & Thailand samt hele EU.


Læs mere om hvordan du med dukaTALE World får masser af data og fri tale i Tyrkiet, USA, Canada og Thailand.Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.


Data uden for EU


Rejser du i lande uden for EU, er det særligt vigtigt, at du undersøger, hvor meget det koster dig at anvende data uden for EU. Hos langt de fleste mobilselskaber kan der være store ekstraregninger forbundet med at bruge data under rejser i lande uden for EU, hvis de ikke er inkluderet i dit abonnement. Derfor anbefaler vi, at du, uanset hvilket selskab du har, slår dataroaming og mobildata fra på din mobiltelefon, når du rejser uden for EU. På den måde sikrer du, at du ikke ved en fejl for eksempel bruger en masse data i USA eller andre lande uden for EU. Det gælder selvfølgelig kun, når du rejser i områder, som ikke er inkluderet i dit abonnement, og hvis du vil undgå en ekstraregning, når du kommer hjem fra din ferie eller rejse.


Som nævnt, afhænger prisen på data uden for EU med dukaTALE af det land, du rejser i. Bruger du for eksempel data i USA, vil du i skrivende stund skulle betale 18,75 kr. per MB data, mens du under en rejse til for eksempel Dubai, Brasilien eller Marokko vil skulle betale 81,25 kr. per MB. Priserne på data i Asien varierer også alt efter hvilket land, du besøger. Her koster data i Thailand for eksempel 18,75 kr. per MB, mens du i Japan, Kina og Malaysia skal betale 81,25 kr. per MB. Priserne her er kun eksempler på de nuværende priser, så sørg for at tjekke de aktuelle priser på data uden for EU, inden du rejser.


Opkald uden for EU


Ligesom med data uden for EU, er der også forskel på, hvad du betaler for opkald i lande uden for EU, alt afhængigt af hvor du rejser. Dertil skal du også være opmærksom på, at der kan være forskel på at foretage opkald lokalt i landet, til Danmark og selv at modtage opkald. Det er forskelligt hvilke startgebyrer, der er på opkald uden for EU, men i de fleste tilfælde, bortset fra zone 6 og 7, betaler du med dukaTALE ingen opkaldsafgift og bliver blot takseret pr. 30 sekund. Du kan se takster for tale i de forskellige lande i og uden for EU her.

SMS/MMS uden for EU


Med dukaTALE er det altid gratis at modtage en SMS, uanset hvor i verden du befinder dig. Sender du SMSer fra lande, som er uden for EU og ikke er inkluderet i dit abonnement, kan der dog være ekstra gebyrer. Det samme gælder MMS’er, som går under data uden for EU, fordi du bruger data på at modtage og sende en MMS. Du betaler typisk et mindre fast beløb pr. SMS, du sender, men du skal være opmærksom på længden på din SMS samt de tegn og humørikoner, du bruger, så du er sikker på, at du ikke sender flere SMS’er på én gang. Se takster for SMS/MMS uden for EU her.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: