77 34 18 18


Ringe til og modtage opkald fra udlandet


Når dit opkald krydser grænser, er det vigtigt, at du er opmærksom på, om der er ekstra gebyrer forbundne med opkaldet. Telefonopkald til og fra udlandet kan nemlig hurtigt blive meget dyre, hvis du ikke har fri udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement. Priserne på opkald til, i og fra udlandet varierer meget, og der er mange penge at spare, hvis du sikrer dig, at du har den udbyder og det abonnement, der bedst matcher dine behov og dit forbrug til og i udlandet.


Hvis du fra Danmark ringer til en anden dansk mobil, der befinder sig i udlandet, vil det for dit vedkommende køre over normal takst, og det vil derfor ikke blive betragtet som udlandstelefoni. Du kan altså altid ringe gratis til udlandet, hvis du selv befinder dig i Danmark, og nummeret, du ringer til, er dansk. Det samme gælder, hvis du befinder dig i Danmark og modtager et opkald fra udlandet, uanset om nummeret er dansk eller fra et andet land. Ønsker du derimod eksempelvis at ringe til Danmark fra udlandet eller modtage opkald i udlandet, er det altid en god idé at undersøge hvilke abonnementer, der giver dig de bedst mulige priser på udlandstelefoni.Ingen binding, ingen gebyrer


Suveræn dækning i udlandet


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Ring gratis til udlandet med dukaTALE


Ved langt de fleste abonnementer med udlandstelefoni inkluderet, kan du sende SMS’er helt frit, uanset om du befinder dig i Danmark eller udlandet, dog typisk inden for Europa. Mange af disse abonnementer har dog begrænsning på de opkald, du kan foretage dig og modtage til og i udlandet. Ønsker du at SMS’e og ringe gratis til udlandet, helt uden begrænsninger, bør du derfor vælge et telefonabonnement, der inkluderer ubegrænset fri tale og SMS både i Danmark og udlandet.


Dukas mobilabonnementer er flere gange blevet kåret til Danmarks bedste og billigste telefonabonnement, og det er ikke uden grund. Med vores abonnement dukaTALE kan du frit bruge din mobiltelefon til at ringe fra udlandet til Danmark, ringe gratis til udlandet fra Danmark og ringe til alle udenlandske numre i EU-medlemslande, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. Som en ekstra bonus, kan du også anvende hele den datamængde, du har inkluderet i dit abonnement, når du rejser inden for EU. Læs mere om data i udlandet. Med et abonnement fra dukaTALE får du altså altid gratis tale og SMS i hele EU.


Læs mere om Dukas mobilabonnementer her

Hvad koster det at modtage opkald fra udlandet og foretage telefonopkald til udlandet?


Prisen på opkald til og fra udlandet, samt hvem der betaler taksten, afhænger af flere ting. Når du rejser i udlandet, benytter du det pågældende lands teleoperatørers net til samtalen. Med andre ord ”roamer” du på disse mobilnet og altså ikke længere det net, din danske operatør udbyder. Med et mobilabonnement hos duka er SMS og tale i hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island og på Færøerne inkluderet i dit abonnement. Derfor vil alle følgende scenarier være gratis med dukaTale, medmindre du rejser i eller ringer til et land uden for de førnævnte områder. Ved de fleste abonnementer hos andre udbydere, vil der dog ofte være gebyrer forbundne med udlandstelefoni. Her er en kort forklaring på hvem, der betaler hvad, i forskellige scenarier:


Du er i Danmark og modtager opkald fra udlandet


Det er altid gratis for dig at modtage opkald, når du befinder dig i Danmark. Personen, der foretager opkaldet skal dog betale taksten for udlandstelefoni.


Du er i Danmark og foretager telefonopkald til et dansk nummer i udlandet


Hvis du hjemme fra Danmark ringer til en dansk mobiltelefon, som befinder sig i udlandet, vil det ikke betragtes som udlandstelefoni, og dit opkald vil derfor være til almindelig dansk takst.


Du er i Danmark og foretager telefonopkald til et udenlandsk mobilnummer


Ringer du fra Danmark til et udenlandsk telefonnummer, vil du skulle betale prisen for opkaldet fra Danmark til den zone, som landet befinder sig i. Med dukaTALE vil det være gratis for dig at ringe til alle EU-numre.


Du er i udlandet og madtager opkald fra Danmark


Hvis du modtager et opkald fra Danmark, mens du rejser i udlandet, vil personen, som foretager opkaldet, betale almindelig dansk takst for opkaldet. Har du ikke udlandstelefoni i dit abonnement, vil du selv skulle betale prisen fra Danmark til den zone, du rejser i.


Du er i udlandet og ringer til Danmark fra udlandet


Når du selv er i udlandet og foretager et opkald til Danmark, betaler du opkaldet fra det land, du rejser i. Modtageren betaler ikke noget. Har du udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement, vil dette være gratis.


Du er i udlandet og foretager opkald til et udenlandsk mobilnummer


Når du ringer til et udenlandsk nummer, mens du selv rejser, betaler du omkostningerne for opkaldet til den zone, det pågældende nummer tilhører. Modtageren af opkaldet betaler ikke noget. Har du udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement, og ringer du til numre inden for EU, vil dette være gratis. Med de fleste mobilabonnementer vil du dog skulle betale et opkaldsgebyr, hvis du ringer til numre uden for EU.


Du er i udlandet og foretager opkald til en dansk mobil i udlandet


Ringer du til et andet dansk nummer, mens I begge er i udlandet, betaler du prisen for opkaldet til Danmark, mens modtageren betaler prisen for modtagelse af opkald i den zone, personen er i. Med et telefonabonnement, som dukaTALE, hvor udlandstelefoni er inkluderet, vil alt dette inden for EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island og Færøerne være gratis.

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

I dit abonnement er inkluderet følgende lande:

AndorraGrækenlandLetlandPortugalTjekkiet
BelgienGuadeloupeLiechtensteinReunionTyskland
BulgarienGuernseyLitauenRumænienUngarn
CypernHollandLuxembourgSan MarinoØstrig
EstlandIrlandMaltaSchweizÅlandsøerne
FinlandIslandMartiniqueSlovakiet
FrankrigIsle of ManMayotteSlovenien
Fransk GuianaItalienMonacoSpanien
FærøerneJerseyNorgeStorbritannien
GibraltarKroatienPolenSverige
Hvilket abonnement er billigst i EU?

Det gælder for alle vores abonnementer, at du kan benytte alt din data i EU og de inkluderede lande. Derfor handler det kun om, at beslutte, hvilket abonnement, der passer bedst til dit behov.

Er det dyrere for mig at bruge mit abonnement i EU?

Så længe at du befinder dig indenfor EU samt vores inkluderede lande, så er det ikke dyrere for dig at ringe.

EU fastsatte d. 15. Juni 2017 nye regler for roaming i EU. Det betyder, at du kan bruge din mobil frit i udlandet, som var du hjemme i Danmark, uden at skulle tænke på dyre ekstra regninger. EU-roaming er som sagt en del af dit abonnement, og alt afhængigt af hvilket abonnement du har, har du en given mængde data til rådighed.

Dog skal du være opmærksom på, at så snart du befinder dig udenfor EU, vil du blive takseret efter de gældende udenlandstakster. Du kan finde taksterne her.

Priser i udlandet

Kan jeg stadig benytte mit dukaTALE i Storbritannien efter Brexit?

Ja, du kan stadig benytte dit dukaTALE abonnement i Storbritannien (England, Wales, Skotland og Nordirland), som du plejer.

Det koster altså ikke ekstra.

Hvordan Brexit kommer til at påvirke dette i fremtiden, ved vi ikke, men hvis der skulle ske ændringer i dit abonnement, i forhold til de inkluderede lande, vil du naturligvis modtage besked om dette via den e-mail, vi har registreret.

Kan jeg benytte mit dukaTALE abonnement på færger?

Som udgangspunkt for alle vores dukaTALE abonnementer er satellit roaming slået fra.

Det betyder, at du ikke kan benytte mobildata på færger.

Hvis du ønsker at kunne benytte mobildata på færger, skal du ringe eller skrive til kundeservice, så vi kan hjælpe med at slå funktionen til.

Du skal dog være opmærksom på, at det er meget dyrere end anden mobiltrafik, at benytte mobildata på færger, så få sekunder kan koste meget.

Priser for opkald uden for EU eller de lande som er inkluderet

Hvis du ringer uden for EU eller de inkluderede lande, takseres du efter gældende takster:

Se priser i udlandet

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: