77 34 18 18


Fri tale og data i udlandet


Brug din data i udlandet og ring billigt med fri tale i EU. Læs alt, hvad du skal vide om mobildata i udlandet, og find det bedste mobilabonnement med data og fri tale i udlandet til dig.


At benytte dig af mobildata i udlandet kan være en dyr fornøjelse, hvis ikke du har et mobilabonnement med data i udlandet inkluderet.

Du kan derfor spare mange penge ved at finde et mobilabonnement, der passer til dit forbrug i Danmark, og som har billig mobildata i udlandet.


Disse abonnementer varierer ofte i pris, og du kan typisk være nødsaget til at gå på kompromis med for eksempel fri tale, SMS og MMS, hvis du ønsker at have et mobilabonnement med mange GB data, der kan bruges i udlandet.


Det er dog ikke tilfældet med dukaTALE. Alle vores abonnementer har fri tale i EU-medlemslande samt Storbritannien, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. Samtidig får du ikke blot 4-5 GB data, du kan bruge, når du rejser. Læs mere om tale til og fra udlandet.

I stedet kan du frit bruge al din inkluderede data i udlandet, så du ikke skal bekymre dig om, hvor meget af din data, du kan bruge, når du forlader Danmark.
dukaTALE er kåret som bedst i test, og vi har markedets måske bedste og billigste priser på mobildata i udlandet. Se vores abonnementer med fri tale i EU og data i udlandet herunder.Ingen binding, ingen gebyrer


Suveræn dækning i udlandet


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.Det bedste mobilabonnement for udlandet til dig afhænger af, hvor meget du bruger data i udlandet, når du rejser, samt hvor meget, du er ude af Danmark. Rejser du ofte, og bruger du din mobiltelefon meget, når du er ude af landet, til datatunge aktiviteter og applikationer som for eksempel streaming og indholdstunge websites, anbefaler vi, at du vælger et mobilabonnement med meget data i udlandet, som for eksempel dukaTALE 60 GB. Inkluderet i dette abonnement får du fri tale, SMS og MMS i hele EU samt Storbritannien, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. Du får også 60 GB data i udlandet og i Danmark, som du frit kan bruge, hvor du vil, så længe du er inden for EU's grænser.


Hvis dit databrug i udlandet og i Danmark er mindre, og du for eksempel ofte kobler dig på en wi-fi forbindelse, anbefaler vi, at du vælger vores mobilabonnementer dukaTALE 35 GB eller dukaTALE 20 GB. Med disse abonnementer kan du stadig trygt tale frit og bruge data, når du rejser, men du betaler mindre, så det passer til dit forbrug.Læs mere om dukaTALE mobilabonnementer herHvad er data i udlandet?


Data i udlandet er en service, som du tilbydes af udbydere af mobilabonnementer, når du rejser eller opholder dig i udlandet. Hvis du bruger din mobiltelefon til at gå på internettet, når du er ude og rejse, mens du ikke er koblet til et Wi-Fi netværk, anvender du din mobildata i udlandet. Det kan for eksempel være, hvis du hører musik på Spotify, bruger sociale medier som Facebook, Instagram og Snapchat eller streamer TV-serier på Netflix. Hvis ikke, du har data i udlandet inkluderet i dit abonnement, vil du blive takseret en ofte meget høj takst for udlandsdata, som kan koste op til 100 kr. pr. MB hos nogle udbydere. Derfor er det en god ide, at sikre, at du har data i udlandet og udlandstelefoni inkluderet i dit abonnement, så du ikke skal betale ekstra, når du bruger din data i udlandet, eller at du har roaming og data i udlandet slået fra, når du rejser.


Har du spørgsmål om data uden for EU? Så læs mere here.

Se vores ofte stillede soørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar


Skal man slå mobildata fra i udlandet?

Før i tiden blev du sikkert ofte gjort opmærksom på, at det var vigtigt, at du huskede at slå mobildata fra i udlandet, når du skulle ud og rejse. Og det var et rigtig godt råd. For med de fleste mobilabonnementer har det længe været enormt dyrt at anvende mobildata i udlandet, og glemte du at slå mobildata fra, når du var ude og rejse, kunne du risikere en kæmpe efterregning fra dit teleselskab.


Derfor er det også med glæde, at vi kan fri dig for disse bekymringer. Hvis du har et abonnement hos dukaTALE, kan du nemlig bruge al den mobildata, du har inkluderet i dit abonnement i hele EU samt Storbritannien, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz. Forbrugsgrænsen er altså den samme, som i Danmark: 20, 35 eller 60 GB data.


Bruger du mere end den data, der er inkluderet i dit abonnement, vil du dog skulle betale for den ekstra data. Derfor er det ofte en god idé at downloade datatunge ting som film og serier på Netflix eller offline Google Maps kort, mens du har din telefon koblet til et wi-fi netværk.

Hos mange teleselskaber skal du være opmærksom på, at forbrugsgrænsen i udlandet ofte er mindre, end den du har inkluderet i dit abonnement. For eksempel er det ofte tilfældet, at du har 20 GB data, men kun kan benytte 5GB af dem frit, når du rejser, før du skal betale ekstra. Det er selvfølgelig ikke tilfældet med dukaTALE. Vi vil gerne gøre det nemt for dig, og derfor kan du med vores abonnementer bruge al den data, du har inkluderet i dit abonnement, uanset hvor i Danmark eller EU du befinder dig.


Det betyder altså, at vi hverken kræver afgifter eller ekstra betaling for den data, du bruger i udlandet, så længe den er inkluderet i dit abonnement, og du kan altså krydse Danmarks grænser, helt uden bekymringer. Skal du på en længere rejse, og forlader du EU til andre lande end Storbritannien, Norge, Island, Færøerne, San Marino, Liechtenstein og Schweiz, skal du dog være opmærksom på, at du her skal betale for brugen af data. Derfor skal du slå mobildata fra i udlandet, hvis udlandet altså er andre end disse lande, og du ikke ønsker at betale ekstra for din mobildata.

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: