77 34 18 18


Streamingguide: DRTV


Vi kender alle sammen Danmarks Radio (DR). Deres online pendant til flow-kanalerne, DRTV, giver dig ubegrænset adgang til alt TV produceret af DR, en lang række indhold fra udlandet og deres live-kanaler. Vi giver dig her tips og tricks til at komme godt igang med DRTV.

1/11

Hvad er siden/hvem står bag den?

Som navnet antyder, er det Danmarks Radio, der står bag tjenesten. Denne tjeneste er gratis og en helt enkelt en måde at se programmer fra DR, når det passer dig.

2/11

Hvordan opretter man en konto?

Det er ikke nødvendigt at have en konto på dr.dk for bare at se programmerne på siden, men der er visse fordele ved at oprette en. Det, du får ud at have en konto på dr.dk, er:

• DRTV og DR Radio gemmer dine favoritter
• DRTV og DRs radio-app husker, hvor langt du er kommet i en afspilning
• Adgang til at stemme og deltage via DR Event apps som fx Versus og Alle mod 1

Brug for hjælp til streaming og al det andet?


Så bliv medlem hos Duka. Fra kun 50 kr./md. hjælper vi dig med alt fra streaming af serier til at løse dine internetproblemer eller bruge din smartphone.


Ring til os på tlf. 77 34 18 18 eller indtast dit nummer herunder, så vi kan tage en uforpligtende snak om dit behov for IT-hjælp:

3/11

Hvordan finder du det, du har brug for?

DR forsøger at gøre det så let som muligt at finde det, du gerne vil se. Du kan derfor vælge, om du vil søge efter det øverst på siden, som det ses hér.

4/11

Som man også kan se på øverste billede, har DR også sorteret deres indhold i forskellige kategorier på forsiden. Ud over det, så er der også fanen ”Kategorier” i øverste venstre hjørne, der leder dig over til en yderligere opdeling.

5/11

Vælger du "kategorier" kan du se yderligere opdelinger af DRTVs programmer.

6/11

Hvad koster det om måneden?

Danmarks Radio bliver betalt over licensen. Derfor er deres streamingtjeneste gratis at bruge.

7/11

Hvor meget indhold er der?

Der ligger et stort udvalg af de programmer, serier og film som er blevet produceret af Danmarks Radio. Både nyt og gammelt. Serier som fx Matador, Vilde Vidunderlige Danmark, Historien om Danmark og Hammerslag ligger alle tilgængelige. Det er også muligt at se live-TV (streame flow-tv) fra alle DR’s kanaler på DRTV.

8/11

Hvor ofte kommer der nyt på tjenesten?

Der lægges dagligt nyt indhold op - både den foregående dags nyhedsprogrammer og diverse underholdning.

9/11

Er det på dansk eller med danske undertekster?

Alt er enten på dansk eller har danske undertekster.

10/11

Hvordan kan jeg se det?

Der er en app til både smartphones, tablets og smart-tv’er, så du altid let kan finde det, du har lyst til at se. Du kan også finde programmerne direkte på DR’s hjemmeside.

11/11

Hvordan opsiger du abonnementet?

Du betaler ikke for at bruge DRTV, så der er ikke noget abonnement der skal opsiges. Hvis du har oprettet en konto og senere fortryder, kan du altid slette den under ”Min konto”.

Danmarks billigste mobilabonnement

Skal du have fingrende i Danmarks bedste og billigste mobilabonnement?

Bestil dukaTALE mobilabonnement i dag fra kun 99 kr./md. Vi klarer alt det praktiske for dig, det eneste du skal gøre er at sætte dit nye simkort i telefonen.

Læs mere om vores billige mobilabonnementer

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi løser dit problem med det samme, når du ringer på tlf. 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service