77 34 18 18


PC-hjælp til alle


Måske er du garvet PC-bruger med flair for teknik? Måske har du ingen interesse i, hvordan din computer virker – den skal bare fungere. Uanset hvad, kan vi tilbyde dig den bedste PC-hjælp skræddersyet til dit behov.Står du og mangler lidt hjælp til din PC?
Skriv dit nummer her og lad os tage en uforpligtende snak

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.


IT-hjælp til dig, der ikke gider bøvlet


Måske står du helt alene med det besvær, der før eller siden viser sig, når den bærbare eller stationære computer ikke opfører sig, som den plejer.


Det kan også være, at du faktisk er en temmelig garvet PC-bruger med teknisk flair og rutine i at håndtere problemerne – og alligevel støder du ind i mellem på en udfordring, der trækker tænder og gør det nødvendigt med PC-hjælp ude fra.


Hos Duka er kunderne at finde på hele skalaen, når det gælder behovet for PC-hjælp.


Vi møder alt lige fra debutanten og den let rutinerede PC-bruger til dig, der har haft hovedet og hænderne i alt det digitale, siden PC’ens opdukken på jobbet og derhjemme. Uanset niveau og erfaring viser dagligdagen os, at alle PC-brugere ind imellem får behov for kyndig og hurtig IT-hjælp.


Hos Duka er udgangspunktet godt 12 års erfaringer med PC-hjælp. Vi lytter til dine problemer og udfordringer og leverer den hjælp og support, du har brug for – lige når du har brug for den. Hverken mere eller mindre.


Mangler du bare hjælp til at nulstille din computer, så klik her.IT-hjælp til private – med både teknikken, programmerne – og hvordan du bruger computeren:


Hos Duka hjælper vi private PC-brugere. Hovedparten er dem, vi betragter som “det grå guld” – dem der har købt deres computer hos os, eller dem der har valgt at få computeren på abonnement. Duka’s IT-supportere ved, hvor frustrerende det er for dig, som kunde at støde på et tilsyneladende uløseligt PC-problem. Hvis det kan være en trøst, kan vi godt røbe, at det er noget, alle oplever med mellemrum. Uanset hvor kompetent og selvhjulpen man nu engang er.


Duka har 12 års erfaringer med at yde forståelig og hurtig PC-hjælp. Det vil du kunne høre alene i måden, vores IT-supportere møder dig på:


Vi lytter først og fremmest til dine udfordringer og konkrete problemer. Og så taler vi et sprog, der er til at forstå – og leverer den IT-hjælp, du lige præcis har brug for. Når du har brug for den. Og på den måde som du foretrækker at blive hjulpet på. Det kan være:


- Over telefon
- Via chat
- Via e-mail
- Via fjernstyring af din computer


Sidstnævnte betyder i praksis, at IT-supporteren på afstand ”griber musen”, og du kan på din skærm se, hvad vi foretager os på din computer. På den måde kan du følge med i og lære, hvordan du selv tackler problemet næste gang. Med fjernsupport slipper du også for en mere omstændig, dyr og tidskrævende udflugt til den lokale computerbutik.

920-515-PC-hjælp.png

"Til alle seniorer i det danske land, vil jeg anbefale at købe computer hos Duka, jeg har meget glæde af min, og deres store hjælp når man ringer derover, ingen spørgsmål er for dumme for dem, og de giver sig tid til en, hvis det ikke var for dem, var jeg aldrig kommet i gang. Så tusind tak til Dukas personale. Så seniorer kom igang!"

-Merete Pedersen

Mangler du en helt ny computer til en god pris?

Køb eller abonnér på din Duka computer og PC-hjælp
– til én samlet pris


Køb din computer eller bestil den på abonnement
Du kan vælge at købe din computer, eller for en fast månedlig pris få en ny computer på abonnement. Til begge muligheder kan du tilvælge et serviceabonnement, så du altid kan få hurtig og forståelig PC-hjælp, den dag computeren for alvor driller. En computer på abonnement er f.eks. et godt valg for unge studerende, som står og mangler en ny computer.


Seniorvenlig computer
Du kan få en helt almindelig HP-computer med Windows og andre ønskede programmer installeret. Eller du kan få en seniorvenlig og særdeles brugervenlig udgave. Den computer er specialdesignet og har en forenklet brugerflade, der gør det helt ukompliceret at bruge computeren: De forskellige funktioner vises på skærmen som knapper til eks.:


- E-mail
- Nyheder
- Spil
- Internettet
- TV-Guide
- Tekstbehandling og meget mere

Fordelene ved en seniorvenlig
Duka-computer er til at få øje på:

- Du skal ikke være computerekspert for at bruge den
- Glem alt om indviklede programmer, du alligevel ikke har brug for
- Startskærmen består af moduler – det giver et hurtigt overblik over computerens funktioner
- Du kan ikke gøre noget forkert – og bli’r du i tvivl om noget, er kundeservice parate med hjælp

Læs mere om Duka’s seniorvenlige brugerflade her


4 forskellige serviceabonnementer,
– hurtig og forståelig PC-hjælp til det hele


Måske har du langt hen af vejen godt styr på din computer, men synes alligevel det kunne være rart at ha’ en kyndig sparringspartner i baghånden, når et ukendt PC-problem pludselig dukker op og viser sig mere vanskeligt at løse, end du umiddelbart selv kan klare. Når udfordringerne bliver for store, kan du få meget ud af et Duka Serviceabonnement, der indeholder bl.a.:


Antivirus
√ Automatisk sikkerhedskopiering af dine filer
√ Automatiske opdateringer
√ Ubegrænset PC- og IT-hjælp


Læs om indholdet af de forskellige Serviceabonnementer herAll-inclusive computere – også PC-hjælp:


Uanset om du er en rutineret PC-bruger, eller om en computer er et forholdsvis nyt redskab for dig – eller du uanset erfaringer og rutine står foran en nødvendig nyanskaffelse, så kan vi levere dig en helt ny og hurtig HP-computer til præcis dine behov. Inklusive PC-hjælp. Muligheder starter lige herunder:

Vi er altid klar med IT-hjælp på 77 34 18 18

Vi sidder altid klar til at tage imod dig med det største smil. Med en computer- eller IT-løsning fra Duka vil du altid have ubegrænset adgang til IT-hjælp og PC-hjælp. Du vil få en computer, der gennemtestet og udvalgt af os, så vi kan stå inde for kvaliteten.

Vi sidder ved røret alle hverdage 09.00-20.00 & Lørdage 09.00-15.00

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn:
Spørgsmål og svarKunde Service