77 34 18 18


Teleselskab kåret til ”Bedst-i-test”


Bliv en del af et testvindende teleselskab. duka tilbyder mobilabonnementer til markedets skarpeste priser med masser af indhold til alle behov.


Ingen binding, ingen gebyrer


Nordens stærkeste netværk


Danmarks bedste kundeservice


Vi flytter dit nummer for dig


Hør mere om vores dukaTALE mobilabonnementer


Indtast dit telefonnummer herunder, og vi ringer dig op hurtigst muligt

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.
Billigste teleselskab på markedet


Med vores priserne på vores mobilabonnementer er der ingen tvivl om, at vi er blandt de billigste telefonselskaber på markedet. dukaTALE er mobilabonnementer til dig, der vil have det nemt. Vi tilbyder fri tale, fri sms/mms og 20, 35 eller 60 GB data, du kan bruge i hele EU fra kun 99 kr./md.


Ud over vores abonnementer med fri tale, har du også mulighed for at få et mobilabonnement til det lille forbrug. dukaTALE Mini giver dig 5 timers tale, fri sms/mms og 5 GB data.


Vælg det billigste teleselskab på markedet med de bedste mobilabonnementer – så har du frihed til at vælge et mobilabonnement, der passer præcis til dig.


Overvejer du at skifte? Læs mere her.

Illustration af data som kan benyttes i EU

Du kan benytte al din data når du rejser i EU - ligesom i Danmark


Illustration af fri tale

Tal lige så tosset du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger


Illustration af fri SMS

Skriv alle de SMS’er du vil i Danmark og EU uden ekstra omkostninger

Vælg duka som dit teleselskab og få masser af fordele


Vælger du duka som dit teleselskab, får du masser af fordele. Vi bestræber os på at skabe så meget værdi for vores kunder som overhovedet muligt og arbejder for at give billig mobiltelefoni til alle.


Ingen binding eller gebyrer


duka kan du stole på. Vi bestræber os på at gøre vores produkter og vilkår så overskuelige som muligt, så du ved, hvad du går ind til. Vi mener det, når vi sige, at vi er det billigste teleselskab på det danske mobilmarked, og derfor er der selvfølgelig ingen gebyrer på vores produkter.


Hos mange teleselskaber kan du komme ud for dyre betalings- og administrationsgebyrer – ikke hos duka. Vi har intet med småt, og du kan stole på priserne. Uanset hvilken betalingsløsning du vælger, skal du ikke betale ekstra. Hos duka kan du vælge mellem automatisk kortbetaling, betalingsservice eller girokort – så du altid kan betale regningen på den måde, du finder bedst.


Med duka som dit teleselskab undgår du også binding på dine produkter. Ingen af vores mobilløsninger binder dig. Vi ønsker ikke at bondefange vores kunder, og bestræber os i stedet på at tilbyde Danmarks bedste og billigste telefonabonnementer og med vores produkter vise, at vi er det rigtige teleselskab for dig.
Forskellen på teleselskaber?


Det kan efterhånden være svært at adskille de forskellige teleselskaber og deres mange abonnementer. For mange af teleselskaberne fremhæver de samme fordele, udbyder lignende abonnementer til priser, der heller ikke adskiller sig rigtig.


Det kan gøre valget af teleselskab sværere, når du står og skal vælge nyt teleselskab. Dog er der én ting, som du altid burde fokusere på hos de mange teleselskaber: vilkår. For med gode vilkår undgår du uforudsete omkostninger, mens et teleselskab, der giver dig gode vilkår i sidste ende også et selskab, som sætter sine kunder i forreste række. På den måde sikrer du også, at sker der fremtidige ændringer i dit abonnement, er det højst sandsynligt til din fordel.


dukaTALE giver nok nærmest de bedste vilkår, man kan ønske sig. Du får fri tale, fri SMS/MMS, al din data i hele EU, ingen binding og 0. kr. i oprettelses og adgang til Danmarks bedste kundeservice.


Danmarks bedste kundeservice

Hos duka bliver du en del af teleselskabet med den bedste kundeservice i Danmark. Hos duka har vi lang erfaring med support af alle slags kunder. Du vil altid blive mødt af en imødekommende medarbejder, der rent faktisk vil hjælpe dig og ikke bare forsøge at sælge dig flere produkter.

Vi sætter en stor ære i at sørge for at løse dit problem med det samme, så du ikke skal ringe ind flere gange, og vi bestræber os på at have den laveste ventetid blandt danske teleselskaber, så du ikke skal sidde i lange telefonkøer, før du kan få lov til at snakke med kundeservice.

Læse mere om vores kundeservice her – Ring til os, og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du har spørgsmål. Vi står altid klar til at hjælpe dig.Teleselskab uden storhedsvanvid


Duka er et teleselskab i stor udvikling. Over de seneste få år er vi vokset rigtig meget, og flere mobilkunder tilslutter sig hver dag dukaTALE og får et af Danmarks bedste mobilabonnementer. Selvom Duka er vokset meget, har vi ikke glemt, hvor vi kommer fra, eller vores mission – glade og tilfredse kunder.


Vi holder fødderne plantet solidt på jorden, og som teleselskab stiler vi efter at have mobilabonnementer til alle behov og til priser, alle kan være med på.


Udover at tilbyde mobiltelefoni i form af dukaTALE, har vi igennem næsten 10 år hjulpet ældre med deres computerproblemer. Vores erfaringer danner grundlaget for vores passion for god og jordnær service til alle. Hos Duka kan du altid følge dig velkommen, uanset om du ringer vedr. problemer eller om du har brug for svar på spørgsmål. Både som teleselskab og som IT-support hjælper vi dig så du kan ”tech it easy”.

Vi tager os af alt det praktiske

At skifte teleselskab kan for nogle være både tidskrævende og uoverskueligt – men ikke hos Duka. Vi tager os af alt det praktiske i forhold til det skifte af telefonselskab. Du skal blot vælge om du skal have 20, 35 eller 60 GB og om du vil beholde dit nummer. Hvis du vil beholde dit nuværende nummer, skal vi nok kontakte dit nuværende teleselskab, opsige dit mobilabonnement og flytte dit nummer – så kan du bruge tiden på noget sjovere.

Teleselskab med nordens bedste dækning


Vi i Duka synes, at livet er for kort til afbrudte samtaler, langsomt internet og dårligt signal på ferien. Med dukaTALE vil du altid opleve den hurtigste 4G-forbindelse, mens du aldrig vil opleve dårlig lydkvalitet, når du taler med venner og familie.


På ferien skal du heller ikke bekymre dig. TT-netværket af samarbejder med alle de store udenlandske mobilnetværk, så du altid vil have forbindelse til det bedste netværk i det område, du befinder dig i.Teleselskab uden dikkedarer


Hos Duka mener vi, at det bedste teleselskab skal være helt uden dikkedarer. Derfor har vi som sagt skåret alle skjulte gebyrer fra – men det er ikke det eneste, vi har gjort for at gøre livet for vores kunder nemmere.


Som kunde ved vores teleselskab, får du nemlig også adgang til Mit Duka, som giver dig endnu flere muligheder for at følge med i dit mobilabonnement.


I Mit Duka kan du altid følge med i dit mobilforbrug. Hvis du kan se, at du ikke bruger al din data i dit mobilabonnement, kan du til enhver tid ændre dit abonnement – på den måde sikrer vi, at du ikke betaler for mere end, du har brug for.


Med selvbetjeningssiden prøver vi at skabe gennemsigtighed, så du kan skabe dig et overblik over dit forbrug, regninger og generelt dit mobilabonnement, så du altid sikre dig, at du har det bedste teleselskab i markedet.
Vælg teleselskab ud fra dit behov


Skal du vælge et nyt teleselskab, er der mange penge at spare ved at vælge et abonnement, der dækker dit behov – og hverken mere eller mindre end det. Med dukaTALE får du fri tale, fri SMS/MMS og enten 20, 35 eller 60 GB data, som alt sammen frit kan benyttes indenfor EU’s grænser. Du skal blot tage stilling til, hvor meget data har du brug for.


Danskere bruger i gennemsnittet 5 GB data på sit mobilabonnement, og netop derfor er dukaTALE 20 GB for de fleste også tilstrækkeligt – hvilket du kan få for blot 99 kr./md.


Er du usikker på, hvor meget data du egentlig bruger, kan du nemt finde ud af, hvor meget du bruger. De fleste smartphones har indbyggede forbrugsovervågning, så du nemt kan få et overblik. Har du en telefon uden forbrugsovervågning, kan du ved de fleste teleselskaber se dit forbrug på deres selvbetjeningssider.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan flytter jeg mit nuværende nummer til dukaTALE?

Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at beholde dit nummer. Du skal blot give os nogle få oplysninger om dig og dit nuværende mobilabonnement, og vi klarer resten for dig. Vi sender dig helt automatisk et nyt simkort, som på datoen for nummerflytning, virker med dit gamle nummer på.

Når du bestiller et dukaTALE abonnement fra vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge, hvornår dit nummer skal flyttes over til os. Du skal have følgende klar:

  • Mobilnummer som skal flyttes
  • SIM-kortnummeret
  • Din e-mailadresse

Har du spørgsmål til, hvordan du finder dit SIM-kortnummer, så ring til os på tlf. 77 34 18 19.

Ellers kan du altid udfylde formularen herunder til en helt uforpligtende snak om at skifte til dukaTALE:

*Når du udfylder formularen, giver du os samtykke til, at vi må kontakte dig og sende dig tilbud pr. telefon og SMS.

Kan jeg ændre mit abonnement efter bestilling?

Ja, du kan til enhver tid ændre dit abonnement, så det passer til dit behov. Der er dog forskel på, om du ændrer dit mobilabonnement til en større datapakke eller mindre.

Vælger du at opgradere dit abonnement til en større datapakke, sker opgraderingen med det samme, og det samme gør din fakturering.

Vælger du at nedgradere dit abonnement, vil ændringen træde i kraft i slutningen af indeværende måned.

Du kan skifte dit abonnement inde på Mit Duka eller på tlf. 77 34 18 19.

Skift abonnement på Mit Duka

Hvilke lande er inkluderet i mit abonnement?

Med dukaTALE kan du ringe helt gratis og bruge al din data i og til hele EU + en række andre lande. Se den fulde liste af lande og vores udlandspriser for telefoni i lande, som ikke er inkluderet her.

Kan jeg benytte alt mit data i EU?

Ja, med dukaTALE kan du benytte al din data i Danmark og hele EU, Storbritannien, Schweiz, Norge, Island, Færøerne og en række andre lande. Med andre ord, skal du ikke længere tænke på roamingpriser etc., når du krydser grænser, så længe du er indenfor EU og de andre inkluderede lande.

Du har tilmed to datapakker på med et dukaTALE mobilabonnement; én datapakke til brug i Danmark + en yderligere datapakke til brug i EU.

Se liste over alle inkluderede lande

Oprettelsesgebyr

Vælger du dukaTALE, skal du heller ikke bekymre dig om oprettelsesgebyrer. Det er nemlig helt gratis at oprette et mobilabonnement. Dette gælder uanset om du ønsker at oprette et helt nyt telefonnummer eller ønsker at beholde dit nuværende nummer.

Er der en bindingsperiode på mit abonnement?

Hos Duka ønsker vi ikke at holde på dig, hvis du ikke ønsker at være kunde hos os. Derfor er der naturligvis ingen bindingsperiode på dit mobilabonnement, og du kan derfor til en hver tid opsige dit abonnement efter reglerne for opsigelse.

Se alle spørgsmål og svar

Hjælpen er altid lige ved hånden

Har du brug for hjælp undervejs, sidder vi klar på 77 34 18 18

Få de seneste guides & nyheder - tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Fornavn:
Efternavn: